...dobrze wiec, ze Cie to pierdoli, choc wcale nie mialo, ale jesli jako tako sprawia Ci to przyjemnosc, to prosze ...
...jakim zjebanym łbem trzeba byc ? no musialbys przezyc to co ja, przeczytac, zobaczyc, doswiadczyc dokladnie tego samego i tak daaaalej - innymi slowy musialbys odegrac moje zycie od poczatku i prawdopodobnie w naciskiem na prawdopodobnie - mialbys wtedy całkiem zjebany łeb jak i ja - jak twierdzisz, ale naturalnie jest to niewykonalne, z wiadomych przyczyn
...nie dziwie Ci sie ze nie masz ochoty tego czytac, Twoja postac, bazujac tylko na podstawie Twoich postow oczywiscie - nie ukazuje sie jako "wysoko inteligentna jednostka " ,aczkowliek rowniez nie ukazuje sie jako wyjatkowo glupia, wydaje mi sie ze zupelnie normalna, z naturalnymi zwierzecymi zachowaniami, urozmaiconymi w zielone grzybki i biale szalenstwo, czyli nie odbiegasz az tak baaaardzo od dzisiejszych norm kreowanych przez .... rozne takie "typki"
I własciwie to dobrze, podazaj, zyj i baw sie
wisi mnie to bardzo niskim kalafiorem ...

- cytujac Kaminskiego.
...jako ze moje checi na odpisywanie z kazda minuta maleja, odpisze Ci rowniez tutaj na Twoj post w innym temacie - HAHAHAHAHAH - a ze zupenie nie wiem jak mam to skomentowac napisze ponownie ..
wisi mnie to bardzo niskim kalafiorem....
podszkolic ?
to ze niby mam teraz wyskoczyc na Trondheimsveien i sie szkolic ? ale co ?
do mnie musisz pisac po mojemu - duzymi literami ...ddduuuuzzzzzzyyyymmmiiiii Zygzak duzymi.
Wydaje mi sie ze nie rozumiecie zasad panujacych lub tez mimowlonie sie kreujacych na takich forach. Pisze do do Ciebie Gzygzak jak i tych co tam zaczeli sie oburzac ze "łohohoho jakie chamstwo" panuje na forum.
Jak juz wspomnialem wczesniej, nie wykluczalbym osob co loguja sie po to aby tylko i wylacznie podgrzac atmosfere, poniewac to napedza - zwyczajnie - ludzi.
A co za tym idzie - ludzie napedzaja maszineri.
Widzisz moje posty, przypierdalajace sie do innych i juz wbijasz sie w role superbohatera broniacego forum, na ktorym jestes chwile...
Przy czym trzeba podkreslic ze sam nie wnosisz za wiele, podkreslajac "za wiele" pozytywow
"za darmo to jedynie wpierdol"
"mi zaproponowano stawkę 175 NOK. Nie targowałem się."
"nortona lighta tam wsadz tylko zadnego białego bo tu jest juz."
"widać serwis opłacił forumowego/ych pisarza/y co by 'sztuczny tłum' na forum robiono"
....to sa Twoje jakies tam odpowiedzi, z pewnoscia nie sa one pelne pozytywnej energii, były chyba jeszcze jakies kacapoły i obrazanie innych osob.
. ..jesli juz sie tak grzejesz tym ze jest na forum zle, zacznij przynajmniej od siebie, poniewaz na ta chwile, zwyczajnie nic do niego nie wnosisz .
. ..jezeli nie wnosisz.. to sam wiesz
...rowniez widzialem, pojawilo sie wiecej takich "aniolkow"
Tworcy tego portalu wiedza jak zrobic /mniej wiecej/ abys Ty wchodzac na ten portal chcial na nim zostac,
Dlatego tez nie ma tu admina ktory by kontrolowal kurwy, hahunie i inne pizdunie, jest tu kilka osob ktore wlasciwe zeszly juz bardzo nisko i to jak najbardziej jest ok, chociaz sprobuj obrazic Polish Connection

TY wchodzac na forum widzisz tlok i posty pojawiajace sie ... dzialasz.
Inne fora w norwegii padaja lub padly.
Gwarantuje Ci ze jak zaczne sie klocic z kims, wyzywac od polaczkow, wspominac o religii, napierdlac na takich jak Ty, na cwaniakow co biora po 40 koron....bede mial znacznie wiecej odpowiedzi niz na temat - widzieliscie film Piekny Umysl ? co jest zupelnie ....normalne?
Gdyby na glownej stronie tego portalu nie bylo tylu pieknych i mniej pieknych kobiet, to ...zakladam ze spora czesc meskich uzytkownikow miala by gleboko w ...tam caly ten portal.
A tak zerujac glownie na meskiej potrzebie....tej i tamtej wyciagaja to i tamto.
Wyobraz sobie ze kiedys ogloszenia byly za darmo....rozumiesz.
Wcale im sie nie dziwie, szczerze mowiac sam zagladam na te kobiece profile... super i ekstra.
Czasami mam nawet ochote cos napisac po czym gryze sie w jezyk z pytaniem ze kurwa co ?
Wlasciwie ...juz mi sie zupelnie odechcialo pisac.....
Wisi mnie to bardzo niskim kalafiorem ...
a na marginesie, pisales ze dostales 175 a to co dzis zamiesciles to ?
Takk for din søknad på stillingen som Sjåfør klasse C søkes! - NO1753FJ000044. Vi har fått inn svært mange søkere med gode kvalifikasjoner. Aktuelle kandidater er nå kalt inn til intervju og du var dessverre ikke en av disse. Vi anbefaler at du følger med på våre nettsider kellyservices.no for å holde deg oppdatert på andre ledige stillinger.
to kolegi? pytajac zupelnie powaznie...
powodzenia