Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kasia Basia sand vinik lukasz w (2746 niezalogowanych)
20 Postów
Szymon Talaska
(mlody100387)
Wiking
ampułeczka 10 ml srednio od 600-800 kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
...dobrze wiec, ze Cie to pierdoli, choc wcale nie mialo, ale jesli jako tako sprawia Ci to przyjemnosc, to prosze ...

...jakim zjebanym łbem trzeba byc ? no musialbys przezyc to co ja, przeczytac, zobaczyc, doswiadczyc dokladnie tego samego i tak daaaalej - innymi slowy musialbys odegrac moje zycie od poczatku i prawdopodobnie w naciskiem na prawdopodobnie - mialbys wtedy całkiem zjebany łeb jak i ja - jak twierdzisz, ale naturalnie jest to niewykonalne, z wiadomych przyczyn

...nie dziwie Ci sie ze nie masz ochoty tego czytac, Twoja postac, bazujac tylko na podstawie Twoich postow oczywiscie - nie ukazuje sie jako "wysoko inteligentna jednostka " ,aczkowliek rowniez nie ukazuje sie jako wyjatkowo glupia, wydaje mi sie ze zupelnie normalna, z naturalnymi zwierzecymi zachowaniami, urozmaiconymi w zielone grzybki i biale szalenstwo, czyli nie odbiegasz az tak baaaardzo od dzisiejszych norm kreowanych przez .... rozne takie "typki"
I własciwie to dobrze, podazaj, zyj i baw sie

wisi mnie to bardzo niskim kalafiorem ... - cytujac Kaminskiego.

...jako ze moje checi na odpisywanie z kazda minuta maleja, odpisze Ci rowniez tutaj na Twoj post w innym temacie - HAHAHAHAHAH - a ze zupenie nie wiem jak mam to skomentowac napisze ponownie ..

wisi mnie to bardzo niskim kalafiorem....

podszkolic ?
to ze niby mam teraz wyskoczyc na Trondheimsveien i sie szkolic ? ale co ?
do mnie musisz pisac po mojemu - duzymi literami ...ddduuuuzzzzzzyyyymmmiiiii Zygzak duzymi.

Wydaje mi sie ze nie rozumiecie zasad panujacych lub tez mimowlonie sie kreujacych na takich forach. Pisze do do Ciebie Gzygzak jak i tych co tam zaczeli sie oburzac ze "łohohoho jakie chamstwo" panuje na forum.
Jak juz wspomnialem wczesniej, nie wykluczalbym osob co loguja sie po to aby tylko i wylacznie podgrzac atmosfere, poniewac to napedza - zwyczajnie - ludzi.
A co za tym idzie - ludzie napedzaja maszineri.
Widzisz moje posty, przypierdalajace sie do innych i juz wbijasz sie w role superbohatera broniacego forum, na ktorym jestes chwile...
Przy czym trzeba podkreslic ze sam nie wnosisz za wiele, podkreslajac "za wiele" pozytywow

"za darmo to jedynie wpierdol"
"mi zaproponowano stawkę 175 NOK. Nie targowałem się."
"nortona lighta tam wsadz tylko zadnego białego bo tu jest juz."
"widać serwis opłacił forumowego/ych pisarza/y co by 'sztuczny tłum' na forum robiono"

....to sa Twoje jakies tam odpowiedzi, z pewnoscia nie sa one pelne pozytywnej energii, były chyba jeszcze jakies kacapoły i obrazanie innych osob.
. ..jesli juz sie tak grzejesz tym ze jest na forum zle, zacznij przynajmniej od siebie, poniewaz na ta chwile, zwyczajnie nic do niego nie wnosisz .
. ..jezeli nie wnosisz.. to sam wiesz
...rowniez widzialem, pojawilo sie wiecej takich "aniolkow"

Tworcy tego portalu wiedza jak zrobic /mniej wiecej/ abys Ty wchodzac na ten portal chcial na nim zostac,
Dlatego tez nie ma tu admina ktory by kontrolowal kurwy, hahunie i inne pizdunie, jest tu kilka osob ktore wlasciwe zeszly juz bardzo nisko i to jak najbardziej jest ok, chociaz sprobuj obrazic Polish Connection
TY wchodzac na forum widzisz tlok i posty pojawiajace sie ... dzialasz.
Inne fora w norwegii padaja lub padly.
Gwarantuje Ci ze jak zaczne sie klocic z kims, wyzywac od polaczkow, wspominac o religii, napierdlac na takich jak Ty, na cwaniakow co biora po 40 koron....bede mial znacznie wiecej odpowiedzi niz na temat - widzieliscie film Piekny Umysl ? co jest zupelnie ....normalne?

Gdyby na glownej stronie tego portalu nie bylo tylu pieknych i mniej pieknych kobiet, to ...zakladam ze spora czesc meskich uzytkownikow miala by gleboko w ...tam caly ten portal.
A tak zerujac glownie na meskiej potrzebie....tej i tamtej wyciagaja to i tamto.
Wyobraz sobie ze kiedys ogloszenia byly za darmo....rozumiesz.
Wcale im sie nie dziwie, szczerze mowiac sam zagladam na te kobiece profile... super i ekstra.
Czasami mam nawet ochote cos napisac po czym gryze sie w jezyk z pytaniem ze kurwa co ?

Wlasciwie ...juz mi sie zupelnie odechcialo pisac.....

Wisi mnie to bardzo niskim kalafiorem ...

a na marginesie, pisales ze dostales 175 a to co dzis zamiesciles to ?

Takk for din søknad på stillingen som Sjåfør klasse C søkes! - NO1753FJ000044. Vi har fått inn svært mange søkere med gode kvalifikasjoner. Aktuelle kandidater er nå kalt inn til intervju og du var dessverre ikke en av disse. Vi anbefaler at du følger med på våre nettsider kellyservices.no for å holde deg oppdatert på andre ledige stillinger.

to kolegi? pytajac zupelnie powaznie...

powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
smajk napisał:.a na marginesie, pisales ze dostales 175 a to co dzis zamiesciles to ?
Takk for din søknad på stillingen som Sjåfør klasse C søkes! - NO1753FJ000044. Vi har fått inn svært mange søkere med gode kvalifikasjoner. Aktuelle kandidater er nå kalt inn til intervju og du var dessverre ikke en av disse. Vi anbefaler at du følger med på våre nettsider kellyservices.no for å holde deg oppdatert på andre ledige stillinger.
to kolegi? pytajac zupelnie powaznie...

Heeeeee ...heeeeeeeeee....
DOBRE...
Ty..." smajk"...
To potrafisz przywalić ... jednak nie tak zwyczajnie z Liścia ...
Tylko Normalnie i po prostu ... z Kopa w Ryj , raz a porządnie i po kłopocie ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
175 tak ale robota nie od teraz...Jeszcze trochę...
no i czym tak sie chwailisz??? w 2007 mialem wtedy 24 lata.... i 5 lat temu zaczynalem od 195 z autem firmowym i telefonem oraz dodatkami ktorych wtedy jeszcze nawet nie ogarnialem... ten Twoj szczyt mozliwosci ze 175 jak dla mnie to zadna rewelacja.... ergo: nie podniecaj sie tak bo nikomu tutaj tym nie zaimponujesz....
co dla jednego jest sufitem to dla drugiego jest podloga...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Rafał Mroczkowski
(rafalsnk)
Nowicjusz
Ten cały smajki ma faktycznie skopany ryj. (piszę to ja, użytkownik obiektywny przeglądający forum od kilku dni). To całe forum powinno zostać oczyszczone z Troli takich jak w/w smajki itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
rafalsnk napisał:
Ten cały smajki ma faktycznie skopany ryj. (piszę to ja, użytkownik obiektywny przeglądający forum od kilku dni). To całe forum powinno zostać oczyszczone z Troli takich jak w/w smajki itp.

....wsparcie dla zyzaka?
Coś liche ono Może od razu tabun żucić..... i po 40 za posta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Rafał Mroczkowski
(rafalsnk)
Nowicjusz
Wsparcie ? Traktujcie to jak chcecie. Wy jesteście przesiąknięci forum i samym sobą. Jak pisałem wyżej, przestudiowałem trochę forum, i moja ocena jest w miarę obiektywna bo jestem tutaj od kilku dni. Nieszczęsny smajki nie przydaje się tutaj do niczego oprócz pisania bezsensownych wywodów z których większość jest urwana w połowie zdania, niekompletna i nie zrozumiała a pewnie i tak większość z was nie czyta tego do końca albo po łebkach. Przynajmniej ja tak robię. Podsumowując smajki smrodzi na forum. Paru pewnie by się tu jeszcze znalazło. Forum rządzi się swoimi prawami jak "off toppowanie", Tutaj te zasady w ogóle nie są przestrzegane właśnie przez w/w typów. No nic, i tak jestem pewnie z mniejszości i pewnie dostanę pewni zaraz parę wyzwisk, lub kolejny niezrozumiały wywód smajkiego. Moderator tego forum nie zaglądał tu od lutego. Gdybym ja nim był lub ktoś rozsądny tego by nie było. Dawno nie widziałem tak rozwalonego forum, właśnie przez ludzi pokroju smajkiego, takie trolle nie mają miejsca, na zdecydowanej większości for. No ale nie ma moderatora to wyglada to jak wygląda. Najgorsze jeszcze jest w tym wszystkim to że smajki otrzymuje poklask od niektórych i jeszcze gorsze jest to że wydaje się mu że ten stek niezrozumiałych zdań jest fajny i że on sam pewnie jest fajny. Smutne. Pozdrawiam PEACE !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
rafalsnk napisał:
Wsparcie ? Traktujcie to jak chcecie. Wy jesteście przesiąknięci forum i samym sobą. Jak pisałem wyżej, przestudiowałem trochę forum, i moja ocena jest w miarę obiektywna bo jestem tutaj od kilku dni. Nieszczęsny smajki nie przydaje się tutaj do niczego oprócz pisania bezsensownych wywodów z których większość jest urwana w połowie zdania, niekompletna i nie zrozumiała a pewnie i tak większość z was nie czyta tego do końca albo po łebkach. Przynajmniej ja tak robię. Podsumowując smajki smrodzi na forum. Paru pewnie by się tu jeszcze znalazło. Forum rządzi się swoimi prawami jak "off toppowanie", Tutaj te zasady w ogóle nie są przestrzegane właśnie przez w/w typów. No nic, i tak jestem pewnie z mniejszości i pewnie dostanę pewni zaraz parę wyzwisk, lub kolejny niezrozumiały wywód smajkiego. Moderator tego forum nie zaglądał tu od lutego. Gdybym ja nim był lub ktoś rozsądny tego by nie było. Dawno nie widziałem tak rozwalonego forum, właśnie przez ludzi pokroju smajkiego, takie trolle nie mają miejsca, na zdecydowanej większości for. No ale nie ma moderatora to wyglada to jak wygląda. Najgorsze jeszcze jest w tym wszystkim to że smajki otrzymuje poklask od niektórych i jeszcze gorsze jest to że wydaje się mu że ten stek niezrozumiałych zdań jest fajny i że on sam pewnie jest fajny. Smutne. Pozdrawiam PEACE !

Wchodząc do czyjegoś.....jakiegokolwiek domu..... od razu krytykujesz gospodarza za to jak wyglada ten dom

....może najsamprzód poznaj dom i gospodarza ..... co z czym sie je, co do kogo jest adresowane?
Wtedy będziesz władny wyrazić subiektywną opinie !
A póki co uprawiasz to co innym zarzucasz.....ewentualnie jesteś tym od zadymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
rafalsnk napisał:
Forum rządzi się swoimi prawami jak "off toppowanie", Tutaj te zasady w ogóle nie są przestrzegane właśnie przez w/w typów. No nic, i tak jestem pewnie z mniejszości i pewnie dostanę pewni zaraz parę wyzwisk, lub kolejny niezrozumiały wywód smajkiego. Moderator tego forum nie zaglądał tu od lutego. Gdybym ja nim był lub ktoś rozsądny tego by nie było. Dawno nie widziałem tak rozwalonego forum, właśnie przez ludzi pokroju smajkiego, takie trolle nie mają miejsca, na zdecydowanej większości for. No ale nie ma moderatora to wyglada to jak wygląda.
ty czegoś nie rozumiesz ciasny umyśle
inaczej poltunie
to jest neologizm, skrót od polski kołtun, gdybyś nie poniał
właśnie dlatego, że to forum jest jakie jest, to zagląda tu czasami więcej osób niż na kolosy typu interia
wpuszczenie tu takiego moderatora z móżdżkiem jak twój w mig zakończy tą sielankę
najgorzej jak wpadają tu naćpane młode poltuny i próbują zamącić
pamiętaj jak wchodzisz gdzieś do lokalu i klimat ci nie odpowiada to wypier...laj
a nie będziesz próbował zmieniać panujące tu zasady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(Kow@lski)
Nowicjusz
afganskibicz napisał:
ile kosztuje "dziwka" - godzina ? pewnie stawki równe w zaleznosci od regionu.

ile kosztuja dragi ? zielone, biale, ?

ile anaboliki ???

po ile wagon szlugów i litr alko z mety ?

piszcie , po co płacić tak drogo . zycie nie musi tyle koszztowac .

pzdr wlmn

Kolejny temat na wkręcanie, jak widać skuteczny...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok